zoeken

Informatiebijeenkomst bijzondere wetten – 16 december 2019 te Utrecht

Op 16 december a.s. staat er weer een informatiebijeenkomst bijzondere wetten gepland. Zet deze datum alvast in uw agenda.

Spreker Erik Ziengs, Tweede Kamerlid voor de VVD – Wet regulering mengformules

Het programma wordt nog nader uitgewerkt, maar zeker is dat de heer Erik Ziengs, Tweede Kamerlid voor de VVD en initiatiefnemer en indiener van het wetsvoorstel tot wijziging van de Drank- en Horecawet in verband met verruiming van de mogelijkheid tot het inzetten van mengformules (Wet regulering mengformules) een presentatie zal geven over de inhoud van “zijn” wetsvoorstel en daarover graag met u in discussie gaat.

In het wetsvoorstel raken economische belangen de volksgezondheidsbelangen. Is dat anno 2019 nog erg? Sluit een dergelijke scheiding van deze belangen nog aan bij maatschappelijke behoeften en gewijzigde politieke inzichten?

Laat u inspireren en/of verrassen tijdens zijn presentatie. Neem kennis van zijn visie, stel uw brandende vragen en ga in discussie! Dit is het moment!

 

Frank Joosten – actuele jurisprudentie

Frank Joosten zal tijdens de dag ook weer aansprekende en actuele jurisprudentie en nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied met u doornemen.

Binnenkort kunt u zich via onze website aanmelden.