zoeken

U heeft een vakinhoudelijke vraag ….

.. en daarop wilt u graag een antwoord.

Velen sturen die vraag per email-, voicemail-, sms- of whatsappbericht aan Frank Joosten met het verzoek om daarop antwoord te geven. Dat levert vervolgens wekelijks een enorme stroom aan vragen op.

Beantwoording van al die vragen is lastig omdat Frank Joosten vier dagen per week lesgeeft en op de vrijdagen druk is met zijn andere bedrijfsmatige verplichtingen. In het verleden probeerde Frank nog wel eens om deze vragen ‘tussen de bedrijven door’ en in de avonden en weekenden te beantwoorden.

Maar dat lukt helaas voorlopig even niet. In de avonden en weekenden moet Frank voldoende rust houden om volledig te herstellen van de gevolgen van zijn covidbesmetting. In december 2020 is Frank besmet geraakt en heeft daardoor 7 weken in het ziekenhuis gelegen, waarvan 3 weken op de Intensive Care. Daar heeft hij, in coma, gestreden voor zijn leven. Hij heeft het maar net overleefd, heeft vervolgens 5 weken in een kliniek gerevalideerd en volgt sindsdien (naast zijn dagelijkse werkzaamheden) al ruim 9 maanden een long-covid-revalidatieprogramma.

Covid-19 heeft hem flink te pakken gehad. Het gaat inmiddels weer goed met hem, hij geeft sinds oktober vorig jaar ook weer dagelijks les, maar het,  naast zijn trainingen, andere bedrijfsmatige verplichtingen en revalidatieprogramma, in de avonduren en weekenden ook nog eens uitwerken/beantwoorden van de vele ontvangen vragen is voor hem voorlopig een te zware belasting.

Het spijt ons u niet beter te kunnen berichten maar wij hopen op uw begrip.