zoeken

Over ons

Frank Joosten

Frank Joosten, jurist, is al meer dan 30 jaar werkzaam op het gebied van openbare orde, veiligheid en bijzondere wetten, eerst als gemeentelijk beleidsmedewerker openbare orde en veiligheid, vervolgens als consultant/adviseur en later als directeur bij een detacheringsbedrijf.

Sinds 2003 is hij eigenaar/directeur van de Academie voor bijzondere wetten (www.academiebw.nl).

Frank Joosten houdt zich met de Academie bezig met het organiseren en geven van vele trainingen en opleidingen op het gebied van de Alcoholwet (voorheen: Drank- en Horecawet), Wet op de kansspelen, Wet bibob, Winkeltijdenwet en APV (onder meer regelgeving met betrekking tot onder meer horeca, geluid, speelhallen, evenementen, prostitutie, standplaatsen, venten, collecteren, uitstallingen, toezicht en handhaving).

 

Tevens organiseert hij jaarlijks diverse Informatiebijeenkomsten Bijzondere Wetten, geeft hij workshops en treedt hij bij congressen op als spreker/dagvoorzitter.

Hij heeft inmiddels vele boeken geschreven op het vakgebied van bijzondere wetten en heeft hij het E-learningprogramma Alcoholwet  ontwikkeld.

Astrid Tusveld


Astrid Tusveld is verantwoordelijk voor de exploitatie van de Uitgeverij voor bijzondere wetten.

Voorts is Astrid verantwoordelijk voor de secretariaatswerkzaamheden, het websitebeheer, draagt ze zorg voor vakinhoudelijke en redactionele ondersteuning en ondersteunt ze bij trainingen-op-maat.

 

Lesmateriaal en methode

Alle trainingen die door Academie voor Bijzondere Wetten worden georganiseerd bestaan uit kennisoverdracht. De trainingen zijn gebaseerd op de dagelijkse praktijk en op de inhoud van de door Frank Joosten geschreven handboeken die uiteraard ook worden uitgereikt als lesboek.

Ter ondersteuning van de trainingen worden u achteraf de tijdens de training toegezegde voorbeelddocumenten toegezonden.

Docenten

De trainingen worden gegeven door Frank Joosten of, afhankelijk van de inhoud van de training, door externe docenten.

Certificaat

Na afloop van alle trainingen ontvangen de deelnemers een certificaat.

Kosten

Alle bedragen/prijzen zijn exclusief btw, vermeld. Bij het inschrijfgeld van het programma zijn inbegrepen de kosten voor het documentatiemateriaal, koffie, thee en lunch. Het documentatiemateriaal wordt dezelfde dag uitgereikt. Parkeerkosten zijn niet inbegrepen bij het inschrijfgeld. Na ontvangst van uw inschrijving, ontvangt u een bevestiging, routebeschrijving en een factuur.

Annuleren

Annuleren kan tot 14 dagen voor de cursus. Uw plaats mag overigens altijd door een vervanger worden ingenomen.

Meer weten?

Via deze website kunnen wij onze scholingsmogelijkheden slechts beperkt aan u voorstellen.

Heeft u nog vragen, wilt u meer weten over onze scholingsmogelijkheden en daarvoor een afspraak maken, of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons secretariaat of Frank Joosten.

Trainingen op maat

Trainingen op maat zijn trainingen aangepast aan uw wensen
  • U wilt een training voor bepaalde medewerkers in één keer?
  • U wilt een training op uw eigen locatie?
  • U wilt een training met zelf geselecteerde onderwerpen?
  • U wilt alleen leren wat u echt nodig hebt?
  • U wilt de laagste trainingskosten?

De voorbereiding, het geven van de training, de nazorg en de evaluatie, wij regelen het voor u. Academie voor Bijzondere Wetten luistert graag naar wat u zoekt. Aan de hand van dit gesprek wordt er een voorstel voor een Training op maat gemaakt. Onze trainingen-op-maat sluiten naadloos aan op uw wensen, ondersteunen uw medewerkers in hun ontwikkeling en geven uw organisatie een flinke impuls.

Neem voor meer informatie even contact met ons op.