zoeken

Reviews

Plaats een review
1
2
3
4
5
Verzend
     
Cancel

Schrijf een Review

Average rating:  
 72 reviews
door Wilma Paarhuis op Academie voor Bijzondere Wetten
Drank- en Horecawet

Er zijn veel bijvoeglijke naamwoorden te bedenken, leerzaam, leuk, goed verzorgd, maar de inbreng van Frank is niet te beschrijven. Alleen de woorden mateloos enthousiast op zijn vakgebied en boordevol met zinvolle kennis schieten me te binnen. Dank je wel Frank !!

door Ellen Kaandorp op Academie voor Bijzondere Wetten
Leerzaam

In november 2016 heb ik de tweedaagse cursus APV en bijzondere wetten gevolgd. Het is voor mij allemaal nieuw, geen gemeentelijke ervaring op dit gebied en sinds juni werkzaam bij afdeling Vergunningen. Het was erg leerzaam, de stof wordt duidelijk en aan de hand van voorbeelden uitgelegd. Persoonlijk vond ik de ochtend waarin aan de hand van foto's situaties werden besproken van 'wat kan er misgaan' wel wat lang en had ik meer tijd willen besteden aan de bijzondere wetten. Frank, bedankt voor je enthousiasme, ik heb een hoop geleerd!

door Carla van der Woude op Academie voor Bijzondere Wetten
Cursus APV/DHW/ WOK en evenementen

15 en 16 november een geslaagde en leerzame in company cursus gehad op het Gemeentehuis te Zuidhorn. Deze cursus werd verzorgd door Frank Joosten. Ik kijk hier met een goed gevoel op terug. Wat ik vooral leuk vond is de cursus te volgen samen met collega's van andere buurgemeenten. Een kijkje in de keuken van de buurgemeenten. Frank legt alles goed en duidelijk uit en er is volop tijd voor vragen en discussies. Ondanks dat ik al jaren werkzaam ben op dit vakgebied heeft deze cursus er weer voor gezorgd dat ik nog scherper weer naar mijn werk ga kijken. Frank had duidelijke praktijkvoorbeelden waardoor ik dacht, oei daar moet ik in de toekomst ook op letten. Kortom een geslaagde cursus die gegeven werd door een enthousiaste cursusleider. Bedankt Frank. Met vriendelijke groet, Carla van der Woude, gemeente Winsum

door Hester van Rij op Academie voor Bijzondere Wetten
Veelomvattende en duidelijke cursus

Vorige week twee verhelderende dagen gehad in Utrecht. Heel prettig om van verschillende vakgebieden de basiskennis te leren en waardevol om aan de hand van casussen uit de groep deze kennis toe te passen. De moeite waarde voor ambtenaren die zich bezig houden met bijv. bestuurlijke maatregelen en beleid op het gebied van handhaving drank- en horecawet, evenementen, wet op kansspelen, etc. Bedankt Frank!

door Annemiek van Krevel op Academie voor Bijzondere Wetten
Actualiteitendag BW 08-11-2016

Voor mij een aantal jaren geleden dat ik een actualiteitendag heb gehad. Het was een leerzame, praktische dag en ondanks de late start heeft Frank het prima opgelost. Ook het bijpraten met collega's van andere gemeenten heeft me nieuwe kennis opgeleverd. Ik sluit me aan bij het idee van Ron om de eigen werkpraktijk onderdeel te laten zijn van de dag.

Pagina 1 van 15
«
 
 
1
2
3
 
»