zoeken

Reviews

Plaats hier uw beoordeling
1
2
3
4
5
Verzend
     
Annuleer

Schrijf je eigen review

Average rating:  
 81 reviews
door Roland Aarts op Academie voor Bijzondere Wetten
Training / Cursus: Goede cursus

Met geduld en liefde door de cursus leiders werd ons geprobeerd om de Drank- en Horecawet bij te brengen. Dit is mij heel goed bevallen en ik denk onze hele klas. Hopende dat examen boeterapport ook goed gaat aflopen, zeker door de steun en uitleg van Frank en Henry.

training
Training / Cursus: Toezichthouder Drank -en Horecawet

Afgelopen jaar de training gevolg voor toezichthouder Drank -en Horecawet bij Frank en Henry. Met veel entiousiasme werd ons de nodige zaken bijgebracht om ons klaar te stomen voor het examen.
Ik heb het als zeer leuk en informatief ervaren en kan deze cursus aanraden om bij hun te volgen.
Wie weet dat we elkaar in de toekomst nog een keer tegen komen.

door Marco de laat op Academie voor Bijzondere Wetten

Eind September 2017 heb ik op aanraden van een collega de Drank- en Horecawet gevolgd bij Frank Joosten. Mijn eerste ervaring met hem beschouw heb ik als zeer positief ervaren. Frank is zeer vakkundig en kan op een enthousiaste wijze de taaie stof zo brengen dat je het ook allemaal nog kan onthouden! Zijn collega Henry Ballast bracht de lessen over het Boete Rapport op zijn geheel eigen strakke wijze in een mooi tempo door de groep heen. De Praktijkvoorbeelden geven je het juiste gevoel om de stof goed te beheersen op examenniveau. Kortom beide heren zijn een aanrader!

Ploeteren
Training / Cursus: Drank- en Horecawet

Hallo Frank en Henry ik heb de cursus als heel leerzaam ervaren, het was voor mij echt ploeteren iedere dag weer. Slapeloze nachten gehad maar jullie hebben mij zo geinspireerd en vertrouwen gegeven dat ik in mij kunnen moest geloven. Bedankt hiervoor zie het eind resultaat. Mannen bedankt jullie hebben goed de stof bij mij binnen laten komen

De beste opleider
Training / Cursus: Toezichthouder DHW

Beste Frank en Henry. Hartelijk dank voor alle lessen. Jullie zijn toppers in jullie vak. Het was niet makkelijk maar we zijn steeds goed en duidelijk voorbereid voor het examen. Ik volg graag weer een cursus bij jullie.

Pagina 1 van 17
«
 
 
1
2
3
 
»