zoeken

Reviews

Plaats een review
1
2
3
4
5
Verzend
     
Cancel

Schrijf een Review

Academie voor Bijzondere Wetten
Average rating:  
 133 reviews
 door rob
Het was weer fantastisch
Training / Cursus: Alcoholwet en bijzondere wetten

In december vorig jaar een incompanytraining gehad over de toen aankomende wijzigingen van de Alcoholwet en over APV-regelingen zoals standplaatsen, uitstallingen en dergelijke en de veranderingen voor die regelgeving vanwege de inwerkingtreding van de Omgevingswet. Frank heeft dat weer op zijn bekende wijze verzorgd. Duidelijk, to-the-point, ruimte voor vragen en met humor. Was weer een superdag!

 door Eric
Toptraining
Training / Cursus: training op maat

Frank heeft bij onze gemeente een incompany training verzorgd over de Alcoholwet en evenementenprocessen. Het was zeer verhelderend. Alles duidelijk uitgelegd. Veel opgestoken. Wist niet dat er zoveel kwam kijken bij evenementenprocessen. Niet alleen met de evenementenvergunning, maar ook met de aanpalende wet- en regelgeving. Ik vind de Alcoholwet ook best gecompliceerd, maar Frank verstaat de kunst om deze wet toch op een luchtige manier over te brengen, met veel voorbeelden en foto's uit de praktijk. Geen dia's vol met teksten, maar gewoon leuke foto's die de ingewikkelde wetteksten meteen duidelijk maken. Frank, bedankt, ik kom zeker nog terug voor een andere training!

 door Marlotte
Training / Cursus: 2-daagse training BIBOB

Training Wet bibob: Fijne informele sfeer waardoor geen vraag te gek is en op een fijne manier alle informatie wordt gegeven. Helaas waren de twee dagen te kort om alle stof goed te behandelen.

 door John
Te veel stof in een te korte tijd 🙂
Training / Cursus: Alcoholwet / HoReCa

De 1-daagse cursus Alcoholwet (HoReCa) bijgewoond. Kundige instructeur met veel kennis en humor.

Heel leerzaam maar eigenlijk te veel stof om op één dag te behandelen.

Wel veel opgestoken!

 door Wilma
Helemaal bij!
Training / Cursus: Evenementen training

Weer helemaal bij met kennis en kunde na de 2 dagen evenementen training door Frank Joosten. Combinatie van praktijkgevallen en wetgeving mooi in balans en genoeg tijd voor vragen tussendoor en stiekum ook nog wel een paar alcoholwet issue besproken!!

Pagina 1 van 27
«
 
 
1
2
3
 
»