zoeken

Trainingen en opleidingen vanaf 1 september 2020

Voor alle door ons gegeven trainingen en opleidingen geldt uiteraard dat wij de ontwikkelingen rond het coronavirus dagelijks en nauwlettend in de gaten houden. Daarbij volgen wij de richtlijnen van het kabinet, RIVM en andere autoriteiten uiteraard strikt op. De  gezondheid en veiligheid van onze cursisten, relaties en medewerkers staan altijd voorop.

1,5-meter afstandsgrens

Omdat we, naast alle geldende hygiënemaatregelen, ook de 1,5-meter afstandsgrens in onze maatschappij onverkort in acht moeten blijven nemen, dus ook in de leslokalen, hebben wij voor al onze trainingen en opleidingen extra grote leslokalen gereserveerd zodat we altijd de 1,5-meter afstandsgrens in acht kunnen nemen en houden.

Daarbij gelden uiteraard ook alle richtlijnen vanuit de rijksoverheid en de leslocatie (Cursus- en vergadercentrum Domstad).  

Belangstelling voor een training of opleiding?

Wanneer u belangstelling hebt voor één van deze trainingen of opleidingen, meld u zich dan aan via de betreffende webpagina. We spreken de wens uit u in het najaar te mogen verwelkomen bij een van onze trainingen of opleidingen.

Wilt u eerst nog aanvullende informatie ontvangen over onze trainingen en/of opleidingen, laat het ons dan even weten.

 

Academie voor bijzondere wetten,

Frank Joosten en Astrid Tusveld