zoeken

Frank te gast bij televisieprogramma “Ondernemend Nederland”.

Op 29 december a.s. wordt er bij RTL7 een kort nieuwsitem uitgezonden over Frank Joosten. Onlangs was hij nl. te gast bij het televisieprogramma “Ondernemend Nederland”.

Ondernemend Nederland is een wekelijks televisieprogramma. Elke zondag om 10.00 uur te zien op RTL7 en zaterdag om 13.00 uur de herhaling op RTL7.

In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod.

Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid. Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die voor ondernemers interessant zijn en die ondernemers aan nieuwe ideeën kunnen brengen.

Frank is onlangs benaderd door de redactie van genoemd televisieprogramma. Het programma heeft dit keer als thema “De specialist”. 

De redactie van het programma vindt het uniek, innovatief en een inspiratiebron voor ondernemend Nederland dat Frank als persoon  binnen de branche wordt gezien als specialist in het leveren van een heel palet aan diensten en producten voor een klein deel van de markt dat zich bezighoudt met regelgeving rondom bijzondere wetten. Hij verzorgt vele trainingen, opleidingen en informatiebijeenkomsten, schrijft vele boeken die betrekking hebben op verschillende bijzondere wetten en hij ontwikkelt verschillende softwaretoepassingen (Vergunningen Informatie Systeem, Kennisbank Bijzondere Wetten, E-learningprogramma’s) en probeert deze verschillende vormen van dienstverlening waar mogelijk of gewenst met elkaar te combineren.

Leuk genoeg voor een kort nieuwsitem!

rtl7De uitzending vindt plaats op 29 december om 10.00 uur. Kijken dus!