zoeken

SPECIAL – 17 november 2015 te Utrecht: Informatiebijeenkomst Bijzondere Wetten – Evenementenveiligheid

evenementenveiligheid

  • Laat u tijdens deze dag inspireren door de presentatie van Jan Smeets, festivaldirecteur Pinkpop, die u meeneemt in de wereld van evenementen die worden geconfronteerd met extreme weersomstandigheden.
  • Verrijk uw kennis met de presentatie van Dr. Ir. Peter de Vries, Universitair docent, verbonden aan de vakgroep Psychologie van Conflict, Risico & Veiligheid van de Universiteit Twente, over de beginselen van crowdmanagement, mede in relatie tot de rol van de nieuwe media daarin.
  • Laat u verrassen door Ron Looy van de gemeente Utrecht die uitlegt op welke wijze de noodzakelijke beheersmaatregelen zijn getroffen om van de start van de Tour de France een feestelijk evenement te maken.
  • Luister naar het fascinerende verhaal van Thomas Boeschoten, voormalig lid van de onderzoekscommissie “Project X”-Haren, over de rol van sociale media bij massabijeenkomsten en op welke wijze de nieuwe media en de traditionele media met elkaar interacteren.
  • Krijg inzicht in uw eigen gemeentelijke processen rondom evenementenveiligheid door middel van de Kwaliteitsmeter Evenementenveiligheid ©, toegelicht door Peter Pulles Vrijlandt, docent bijzondere wetgeving.
  • Leer van de conclusies van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid die getrokken kunnen worden naar aanleiding van de ramp met de monstertruck in Haaksbergen, behandeld door Frank Joosten van de Academie voor bijzondere wetten.

Klik hier voor de agenda.

Reserveer een gegarandeerde plek via onderstaande aanmeldknop.

Kosten voor deze dag zijn zoals gebruikelijk, slechts € 100,- ex. btw., inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.

Locatie: Congreslocatie Domstad te Utrecht (op loopafstand van het Centraal Station)

Exclusief voor bezoekers*!

  • Bij aanmelding ontvangt u 10% korting op uw bestelling van het nieuwe boek (Deel 7 van de serie Bijzondere wetgeving) “Evenementen”-editie 2015.
  • Ook krijgen alle bezoekers gedurende 1 maand gratis toegang tot de online Kennisbank Bijzondere Wetgeving, waarin onder meer de nieuwe 10-delige serie “Bijzondere Wetgeving” is opgenomen en zoals die per 1 oktober a.s. beschikbaar komt.

* geldt uitsluitend voor gemeenten en politieorganisaties

Aanmelden