zoeken

Bijzondere Wetten-Web (BWweb) online!

Het is zover!

Na jaren van voorbereiding en ontwikkeling is Bijzondere Wetten-Web (BWweb.nl) per 11 november 2015 online. Bwweb is een uniek nieuwsportaal dat het gehele terrein van Bijzondere Wetgeving in de volle breedte dekt.

U vindt hier alles over onder andere de Drank- en Horecawet, Evenementen, APV, Wet Bibob, Wet op de kansspelen, Winkeltijdenwet en alle andere issues die zich afspelen binnen het domein van de bijzondere wetgeving.

BWweb biedt u juridische en praktische vakinformatie die voor de uitvoering van uw dagelijkse werkzaamheden relevant is.

BWweb biedt u

  • Altijd het actuele nieuws op het gebied van het gehele domein van bijzondere wetgeving. Wekelijks houden wij u door middel van onze nieuwsbrief op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen, relevante overheidsinformatie en nieuwe jurisprudentie.
  • Alle beschikbare delen van de 10-delige serie Bijzondere Wetgeving, geschreven door Frank Joosten, verdeeld in rubrieken, alles gepresenteerd in overzichtelijke en gebruiksvriendelijke pagina’s.Schermafbeelding 2015-11-11 om 12.03.00
  • Alle actuele en relevante wet- en regelgeving, kamerstukken, actualiteiten, F.A.Q’s, samenvattingen van gerechtelijke uitspraken, checklists, formulieren, tabellen, voorbeeldbrieven, ondersteunende foto’s en tekeningen worden op overzichtelijke wijze gepresenteerd.
  • Zoekt u op onderwerp, dan worden ook andere gerelateerde nieuwsfeiten, documenten, jurisprudentie e.d. voor u klaargezet.
  • Vindt u ondanks al deze gemakken nog steeds geen antwoord op uw mogelijke vragen, dan biedt de helpdesk u vast, zeker, vakkundig en snel antwoord!

Download hier de brochure.

De weg naar BWweb.

Prijzen en abonnementen.

Belangrijke mededeling

Geachte bezoeker,

Vanwege Corona en het herstel van Frank Joosten is de Academie voor Bijzondere Wetten tot 1 juli 2021 gesloten. 

U kunt zich op dit moment niet meer aanmelden voor een training en geplande trainingen kunnen geen doorgang vinden tot die tijd. Onze excuses hiervoor. 

Houd alstublieft de website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen. 

Hartelijke groet, 
Het secretariaat en de familie