zoeken

Bijzondere Wetten-Web (BWweb) online!

Het is zover!

Na jaren van voorbereiding en ontwikkeling is Bijzondere Wetten-Web (BWweb.nl) per 11 november 2015 online. Bwweb is een uniek nieuwsportaal dat het gehele terrein van Bijzondere Wetgeving in de volle breedte dekt.

U vindt hier alles over onder andere de Drank- en Horecawet, Evenementen, APV, Wet Bibob, Wet op de kansspelen, Winkeltijdenwet en alle andere issues die zich afspelen binnen het domein van de bijzondere wetgeving.

BWweb biedt u juridische en praktische vakinformatie die voor de uitvoering van uw dagelijkse werkzaamheden relevant is.

BWweb biedt u

  • Altijd het actuele nieuws op het gebied van het gehele domein van bijzondere wetgeving. Wekelijks houden wij u door middel van onze nieuwsbrief op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen, relevante overheidsinformatie en nieuwe jurisprudentie.
  • Alle beschikbare delen van de 10-delige serie Bijzondere Wetgeving, geschreven door Frank Joosten, verdeeld in rubrieken, alles gepresenteerd in overzichtelijke en gebruiksvriendelijke pagina’s.Schermafbeelding 2015-11-11 om 12.03.00
  • Alle actuele en relevante wet- en regelgeving, kamerstukken, actualiteiten, F.A.Q’s, samenvattingen van gerechtelijke uitspraken, checklists, formulieren, tabellen, voorbeeldbrieven, ondersteunende foto’s en tekeningen worden op overzichtelijke wijze gepresenteerd.
  • Zoekt u op onderwerp, dan worden ook andere gerelateerde nieuwsfeiten, documenten, jurisprudentie e.d. voor u klaargezet.
  • Vindt u ondanks al deze gemakken nog steeds geen antwoord op uw mogelijke vragen, dan biedt de helpdesk u vast, zeker, vakkundig en snel antwoord!

Download hier de brochure.

De weg naar BWweb.

Prijzen en abonnementen.