zoeken

Frank Joosten bij RTL7-programma “Ondernemend Nederland”.

Op 29 december 2013 was Frank Joosten te gast bij het RTL7-programma “Ondernemend Nederland“. Dit is een wekelijks televisieprogramma.

In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. De ZZP-er maar ook de CEO van een beursgenoteerd bedrijf komt aan bod. Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid. Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken die voor ondernemers interessant zijn en die ondernemers aan nieuwe ideeën kunnen brengen.

Frank is onlangs benaderd door de redactie van genoemd televisieprogramma. Het programma heeft dit keer als thema “De specialist”. De redactie van het programma vindt het uniek, innovatief en een inspiratiebron voor ondernemend Nederland dat Frank als persoon  binnen de branche wordt gezien als specialist in het leveren van een heel palet aan diensten en producten voor een klein deel van de markt dat zich bezighoudt met regelgeving rondom bijzondere wetten. Hij verzorgt vele trainingen, opleidingen en informatiebijeenkomsten, schrijft vele boeken die betrekking hebben op verschillende bijzondere wetten en hij ontwikkelt verschillende softwaretoepassingen (Vergunningen Informatie Systeem, Kennisbank Bijzondere Wetten, E-learningprogramma’s) en probeert deze verschillende vormen van dienstverlening waar mogelijk of gewenst met elkaar te combineren.

Leuk genoeg voor een kort nieuwsitem! Klik hier om het item te zien.

Klik hier om het hele programma te zien.

logo ondernNL

 

Schermafbeelding 2014-01-07 om 19.39.22