zoeken

Nieuw boek Bijzondere Wetgeving: Vragen en Antwoorden

Omslag boek Vraag en Antwoord4Frank Joosten heeft weer een nieuw boek geschreven en toegevoegd aan de serie Bijzondere Wetgeving:

Vragen en Antwoorden Bijzondere Wetgeving.

Dit deel betreft een verzameling van veel gestelde vragen op het gebied van bijzondere wetgeving, gesteld aan en beantwoord door Frank Joosten.

Klik hier om dit boek te bestellen!

Het boek kost €39,- inclusief 6% btw.

De in dit boek beschreven vragen en de daarbij gegeven antwoorden geven een goed beeld van de (soms wonderlijke) situaties die professionals op het gebied van bijzondere wetgeving dagelijks ervaren, moeten beoordelen en moeten oplossen en waarin vaak een bestuursrechtelijke beslissing moet worden genomen die grote gevolgen kan hebben voor personen, instellingen en ondernemingen die actief zijn in dit vakgebied.

Het integraal toepassen van bijzondere wetgeving blijkt geen sinecure te zijn.

Dit boek biedt daarom vele praktische handvatten voor de integrale toepassing van diverse bijzondere wetten in de dagelijkse praktijk en is dan ook een absolute aanrader voor iedereen die dagelijks werkzaam is in dit vakgebied.

Belangrijke mededeling

Geachte bezoeker,

Vanwege Corona en het herstel van Frank Joosten is de Academie voor Bijzondere Wetten tot 1 juli 2021 gesloten. 

U kunt zich op dit moment niet meer aanmelden voor een training en geplande trainingen kunnen geen doorgang vinden tot die tijd. Onze excuses hiervoor. 

Houd alstublieft de website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen. 

Hartelijke groet, 
Het secretariaat en de familie